Yanıtla: Bölüm Çevirileri İçin Duyuru!!!
Anasayfa › Forumlar › Tarihi Kore Dizileri Türkçe Altyazılı İzle › Bölüm Çevirileri İçin Duyuru!!! › Yanıtla: Bölüm Çevirileri İçin Duyuru!!!
Merhaba, pardon acaba sizi hızır mı gönderdi, Allah mı??? Arayıp bulamadığım dizilenin hatta direk yoktur diye bakmadıgım dizilerim duyurusı var. Sayfa adına ayrı emege ayrı şaşırdım. Ya Allah rızası için çok izlemek istediğim 2 dizi var. Biri tarihi diğeri degil mümkün müdür, çeviri isteği alıyor musunuz? Tarihi olan Joseon Hanedanlığının 500 Yılına özel diziler yapılmış, “Hanjungnok” (한중록 (閑中錄) / Hanjungnok/ The Memoirs of Lady Hyegyeong) 1988 yapımı. Babası tarafından öldürülen veliaht prens Sado’yu anlatıyor. Bildiğim kadarıyla koredeki tek sehzade Mustafa olayı. https://playvod.imbc.com/templete/VodList?bid=1001742100000100000 bulduğum link bu. Diğeri 1992 yapımı Son and Daughter Adeulgwa Ddal/ 아들과 딸. Kim Hee Ae oynuyor. Erkek ve kız çocuk ayrımı yapan aileyi anlatıyor. Böyle hayatım içinden kesit yapan yansıtan kore dizisi kalmadı. Bu dizi çok lirik ve hoş. Tam olarak kafayı taktım ama korece anlamıyor izleyemiyorum.google çeviri asla dogru anlam bağıyla çevirmiyor. Tatihi dizilerden gidiyorsunuz ama Allah için nolur şu diziyi çevirin. Duacınız olurum gerçekten nolur bunu çevirin. Çok hoş oyunculuk anlatım herşey çok hoş.